2009/05/18

Peninsula sau locul ascuns

De multe ori cand am plecat pe picior de a face poze prin oras, caile mi-au fost imputinate si indreptate inspre zona veche a orasului.
N-am ratat nimic din ce-i acolo, pentru ca uneori chiar reusesti sa te integrezi cu peisajul in spiritul old school si daca nu ti-e nici prea cald, nici prea frig, daca ai si starea necesara pentru a face ce te-ai apucat, lucrurile merg ca unse.

As vrea insa sa va spun ca exista multe alte locuri frumoase care merita pozate in constanta si de care toti fugim.
Din lipsa de timp si de comoditate dar asta e un drum gresit.
Gasiti-le!

Ieri insa mi s-a cam luat de zona veche, si nu vorbesc despre multimea de oameni care-si prajesc pestele sau micul pe bucati de cetate sau in nasul cladirilor cu renume pentru c-am reusit sa trec peste asta in timp si cu bunavointa, vorbesc chiar de claridile care mai au putin si cad peste noi dar care sunt interzise vizitarii din motive de prostie acuta.

Nu-i inteleg si nici nu vreau sa incerc s-o fac.
Era o perioada cand reuseam sa intru in Casa cu Lei, in Hotelul Intim, in Casino adica in locuri cu renume pe care ar trebui sa le viziteze tot constanteanu si tot turistu si sa le aratam si noi oamenilor care vin de departe ce lucruri au ratat in Constanta, dar nu.

Nu e exagerata problema care am pus-o in discutie ieri, pentru ca maine-poimaine vom vedea leii de pe turnurile Casei cu Lei in Muzeul de Istorie si e trist.

Sunt sigura ca nu stim inca de ce lucruri frumoase si pline de istorie suntem privati si sper sa faca in mama naibi cineva ceva-ul ala!

Niciun comentariu: