2009/12/07

Cacealmaua. Mandatul no 2

Ingrijorator c-a iesit Basescu deja nu mi se mai pare. Dupa ce a demonstrat-o prin atitudine azi noapte ca se poate umfla procentajul, azi aflam stirea bomba. Stire bomba pentru cine nu se astepta la meschinaria pdl-ului.
O sa mi se sopteasca vehement la ureche ca nu cunosc meschinaria psd-ului, ei bine cred ca nici voi tinerilor care protestati atat.

Mie una mi s-ar parea deplasat sa-l votez pe Basescu tocmai pentru ca sunt anti-psd. Adica, ce motiv mai e si asta?! Pentru ca-l am in cap pe Iliescu si am evenimentele mineriadelor, care sa ma scuze pustii de varsta mea care se antreneaza in fel si fel de comentarii pe bloguri si nu numai, dar habar nu aveti ce a fost la mineriade.
Voi daca aveti vreun habar, il aveti acum cand trebuie sa puneti stampila unde trebuie pe buletin. Si daca mai asociaza cineva mineriadele cu votul asta din 2009 cred ca ma ia nervii. Ce rahat de legatura sa existe intre 1990 si 2009. Iliescu?!
Bine ca-l scaldati pe Iliescu in noroi doar pentru mineriade, dar pentru mana care a condus Romania post-comunista, pauza.

Si cum spuneam mai sus, nu ma ingrijoreaza c-a iesit Basescu, pentru ca la diferenta mica de azi noapte, ma asteptam sa ma trezesc azi pe cu totul alte rezultate, ceea ce este cu adevarat ingrijorator este procentajul acela de 50% care a votat pentru el. Ceea ce din punctul meu de vedere inseamna o juma' de Romanie care il vrea pe el. Asta mi se pare ciudat raaau. E ca si cum iti doresti o Romanie fara guvern si cu tiganeala prin conducere.
Luciditate le doresc in continuare celor care ne conduc tara si multa dar multa rabdare celor care vor lucra cu ei.

2 comentarii:

Codruttzz spunea...

vad, draga Mona, ca nu prea se baga nimeni la articolele politice sa comenteze...nici la mine nici la tine :))) dar eu imi facu curaj si comentez :))

eu am votat Basescu! Am motivele mele...tu le ai pe ale tale de ce ai votat cu contracandidatul...nu mai conteaza!!!

De ce vroiam sa ma iau...

A il puna in aceeasi oala pe Iliescu cu mineriadele e foarte corect...ca a trecut timp...asta e...istoria e facuta pentru a fi inteleasa dar nu uitata!!!! Ca Iliescu se trage din acelasi partid ca si Geoana...iar e legatura!! Ca Geoana e manevrat de politicienii cu state vechi printre care si Iliescu....nu o zic eu, nici tu...o zic oamenii care fac politica zi de zi nu ca noi...iar eu tind sa le dau crezare!!

Si acum revenim la revolutie...Iliescu dupa revolutie doar a preluat puterea...atat!!! Nu a scos Romania din cacat...deloc!! A pastrat capul plecat si coada ridicata spre rusi...a condus o tara care trebuia sa "explodeze" economic...tinand-o sub puterea oamenilor care au fost ba securisti, ba sefi de diverse institutii din vremea lui nea Nicu...Iliescu a fost o ciuma pentru Romania...A fost mereu votat de oamenii de la tara care ii momea ca si acum de altfel a procedat Geoana cu idei socialiste de 2 lei: pensii, ogor, pachetele...si pentru ca pe atunci inca erau foarte multi la tara...a iesit...de 2 ori chiar!!!

Iliescu este omul din spatele revolutiei!!! Unul dintre ei...pentru ca vroia puterea!!!

Cam asta a fost :)) stiu ca discutiile in contradictoriu stimuleaza intelectul... :))) de aia am scris atat :)) tu ma stimulezi pe mine...eu pe tine...si tot asa :))

Mona spunea...

Iliescu vroia puterea si Romania vroia eliberarea, ce pret oare era mai scump la momentul acela, ca romania sa scape de sub comunism?!
Ma, eu istoria mineriadelor refuz s-o inteleg de la oemni care ataca psd-ul si gasca lu geoana, pentru ca politicienii astia nu ne spun adevarul, in momentul asta nu stiu cat ma intereseaza adevarul Iliescu-Mineriade, pt ca pe mine nu ma influenteaza asta cu nimic, sa-l votez pe basescu.
Eu sunt anti-basescu pt ca e prea multa tiganie in tara Jorj, si asta pt ca exista basescu and the band.
Nu puteam avea si noi un guvern gata sa lupte putin impotriva crizei, sa micsoreze tva-ul nu sa-l creasca, c-am inteles ca se face 21%.
Nu avem guvern Jorj si e un total haos in parlament pt c-a iesit Basescu.
De-asta preferam sa se duca in mama lui pe mare :)