2009/09/25

This is it!

De la jumatatea lunii octombrie, in toata lumea va rula timp de 2 saptamani filmul structurat din ultimele luni ale lui Michael Jackson in pregatirea celor 50 de concerte din Londra.
Biletele vi le puteti lua de pe data de 27 septembrie, filmul ruland cel putin la noi in Constanta, de pe 28 octombrie pana in data de 12 noiembrie.
Si ma tot gandeam ca asta e unul dintre putinele momente in care ma bucur ca locuiesc in Constanta.
Nu vreau sa-mi imaginez ce va fi in Bucuresti la goana de dupa bilete.



Ma mai gandeam, cum ar fi sa se faca o urna speciala/un cont special in fiecare tara afectata de criza asta financiara, iar banii stransi de pe urma biletelor, care ohooo or sa fie multi, sa fie donati statului in scopul miscarii impotriva crizei.
E un deziderat, dar cred ca Michael ar fi onorat sa faca o ultima donatie pentru oameni.

4 comentarii:

saint spunea...

Miscarii impotriva crizei? De unde pana unde?

Ideea cu urna e una buna, dar donatiile ar trebui sa fie folosite in scop umanitar, parerea mea... Si ar fi pe aceeasi lungime de unda cu mesajele umanitare trimise de M.J. prin muzica de-a lungul vremii. Daca s-ar organiza asa ceva, as contribui cu placere.

Sagi spunea...

Michael probabil ar fi onorat, dar Sony, cei care au cumparat drepturile de difuzare ale acelor imagini cu vreo 60 mil dolari, nu cred ca ar fi. Ei vor profit :)

Si cu siguranta banii nu vor ajunge. Estimez eu incasari de 1 miliar de dolari in toata lumea (ceea ce e enorm pentru un film) iar numai PIB-ul Romaniei este de cateva zeci de miliarde de euro. Asa ca banii aia nu ajung nici la o masea pentru Romania macar. Nu luam alta tara mai dezvoltata ca nu are rost :)

Mona spunea...

hai s-o luam altfel, biletul la film eu l-as cotiza la un 20 de lei. e putin mai mult dar se poate merge pe marirea lui mai ales cand atingi cotele astea, fanii vor veni, si vor veni in numar mare, ei sunt dispusi sa dea oricat.
20 de lei deci filmul. la o medie de 130 de locuri (minim) o sala de cinema, cu cate 4-5-6 sali cum e sistemul multiplex, si un rulaj de 5 ori filmul/zi/sala , daca fiecare oras si-ar insuma castigul si l-ar dona in orasul sau unde este nevoie, n-ar fi chiar pt o masea.
statistic vorbind, dupa un recensamant se stie cate salarii sunt intr-o casa, cine poate trai si cine moare de foame.
n-am iesi din criza in cifre, dar ar fi un gest umanitar.

Mona spunea...

p.s. visez