2009/09/06

Stufstock no. 7!

Azi noapte a fost Stufstock no. 7!!!

Cu Zob in prima linie de incalzire care pe bune, nu stiu daca ati observat, Zob sunt mereu primii si dau impresia ca ei sunt de umplutura sau sunt platiti pentru a face incalzirea da' lumea chiar asculta acasa mult Zob, asa apoi E.M.I.L de care mi-a fost dor dar cu o singura obiectie : cum rahat sa canti din 7 melodii, 4 noi?!
Astia au facut o chestie haioasa de care dupa toti oamenii din jur au avut ce comenta, i-au indemnat pe oameni sa faca un fel de wall of death, un moshpit, adica sa se desparta in 2 tabere si la semnalul lui sa intre unii intr-altii. Na, in general actiunile astea nu se fac pe genuri de muzica ca cele de aseara. Ca nu e feeling.
Doar ca na, a si zis omul, avea si el un vis de mic copil sa faca lumea asa ceva la un concert de-al lui. Si cum visele se implinesc numai in vama veche...

Apoi am ascultat Kumm pentru prima data in concert si m-au impresionat clar mai mult decat pe disc, deja ma gandesc sa fac un top 5 al vocilor bune din Romania la ora asta, si clar printre Travka, Urma, Byron si altii s-ar incadra si tipul de la Kumm.

Apoi au fost astia de la Timpuri noi care au facut muzica si teatru pe scena.
In momentul asta a inceput ploaia, si a tot plouat. Trageam dintr-o tigare lipita de gardul care desparte scena de oameni, ploaia curgea pe mine si stiti ca m-a dus gandul la concertul din vara trecuta din Bucuresti.
Despre Metallica vorbesc, cand fumam cu capul aplecat si tigara imediat scoasa dintre buze o tineam in dreptul gurii dupa fiecare fum, ca sa nu mi-o ude ploaia.
Asta a fost si aseara. Ehe, e un feeling urias!

Seara au incheiat-o moldovenii!! Zdob si zdub!
Mirosea printre oameni intr-un hal a bere, vodca, din cand in cand a iarba, a piele arsa de soare si apoi plouata, a par plouat si noi tot saream, saream si saream.

Trebuie sa va spun un lucru foarte tare care l-am auzit aseara : Zdob si Zdub este singura trupa care i-a facut pe rusi in Moscova, mai precis in Piata Rosie din Moscova, in deschiderea unui concert RHCP sa cante frenetic in romaneste!

Gata, no more talking... ma duc sa-mi fac un ceai, probabil toata saptamana o sa beau ceai...
Great show last night!!


Zdob si Zdub - Hora Cosmica

Niciun comentariu: