2009/03/28

Nordici in troleu

Bai, cat de mijto e sa mergi sa vizitezi alte tari!!
Absolut incredibil...faci cunostinta cu oameni diferiti, te lasi surprins de noile caractere si te numesti deja lasat insusit de o noua cultura nu?! Incredibil...

Intr-adevar...

Eram azi in troleu, veneam acasa...de la munca. Si se urca o turma de nordici...nu stiu de pe unde erau exact caci limba lor straina nu-mi spunea nimic.
Si cum spuneam, se urcau ei in troleu...eu ii recunosc privindu-le mocile de pe geam...par balai si spalacit precum e parul vara in vama de la atata apa sarata, tatuati pe gat in stilul ala al lor...si forme lalai ale corpului...

NU aveam nimic cu ei cand s-au urcat in troleu, chiar ma intrebam in ce luna a anului suntem, incercand sa ma gandesc ce cautatu finlandezo-norvegiano-danemarchezii aia la noi in tara.

Anyway... si se asaza oamenii pe langa mine...
Si incep sa discute.
Tare?!
Mult prea tare...de fapt.
De toti oamenii din troleu erau atintiti cu privirea spre ei.

Cat de tare imi doream in momentul ala ... sa se trezeasca vreun tiganus in spate, sa bage din telefon vreo manea d-aia de prost gust.
Nu de alta...dar vorbeau cu o nesimtire exagerata...mult prea tare!!!
Iar eu ma simteam romanca...chiar si gestul unei manele auzite in surdina in spate acolo, ma facea sa-mi aduc aminte ca-s in romania, si ca ei sunt niste straini care nu se aud cum vorbesc intr-un loc ataaat de public.

:D salut cu acesta ocazie tot spalacitii prieteni sau cunoscuti de-ai vostrii...si le urez o viata plina de sanatate si prosperitate...:D

Un comentariu:

WinDance spunea...

Asa fac, ma, astia...cred ca atunci cand Dumnezeu a impartit calitatea auditiva a fiecaruia, lor le-a dat mai putin...Nemtii si austriecii fac fix la fel...
Cat despre faptul ca ti-ai dorit sa fi auzit un pic de manea pe fundal, nush ce sa zic, probabil ca dupa ce ne-ai fi explicat indignarea fatza de domnii nordici, ai fi zis ceva de genu` "...si de` parca nu era de ajuns, mai era si un tiganush, care asculta o manea pe telefon. Pai, sa n-o iei razna???!!" :))) Or smth like that.. :))Nu stiu...eu asa as fi reactionat :))
Saaaau...m-as fi dus langa galagiosul grup si inainte sa cobor, le-as tipa incet (nu stiu cum exact se face asta, dar as face-o cumva:)) ) :"Could you pleeease speak loudeeer??!!" :))