2008/12/19

...nu-i loc

Sunt intr-o perioada de tranzit sau nu stiu cum s-o numi ... cred ca s-a mutat marte in nush ce pozitie perpendiculara cu soarele care se simte complexat de absenta lunii si astfel in consecinta trimite mesaje lui venus care-mi transmite mie stari ravasite.
Mai pe scurt, e luna decembrie, la locul meu de munca, in viata mea, in buzunarul meu, in capul meu pana si pe calendar tot decembrie scrie.




.:: Robbie Williams-Eternity ::.

5 comentarii:

hybrid4u spunea...

si luna decembrie sucks?

Horoscop Leu, decembrie 2008: Iubire si cuplu

Cu impetuosul Marte in casa dorintelor si dragastoasa Venus in cea a cuplului, portile iubirii iti sunt larg deschise. Cu un singur semn poti cuceri pe cine vrei tu.

Sexualitatea e la apogeu, dar fii atent: nerabdarea cu care vrei sa-ti potolesti poftele te poate face sa comiti imprudente regretabile.

Daca ai o legatura solida, ea poate fi relansata catre noi sfere ale placerii si intelegerii. Decembrie va ofera, tie si perechii tale, multe ocazii de a petrece dupa pofta inimii.

Horoscop Leu, decembrie 2008: Cariera si bani

Ai in fata saptamani importante pentru cariera. Legat de serviciu, sarcini sau de stilul de lucru, apar o serie de provocari care iti pun in valoare capacitatea de a controla situatii deosebite, de a specula ocazii speciale sau de a-ti etala talentele.

Este o perioada buna pentru promovare si reprezentare, pentru organizare sau pentru efectuarea unor transformari.

Chiar daca vrei sa fii in centrul atentiei, nu uita ca munca in echipa conteaza mult acum, iar bunele relatii sunt un atu pretios!


Horoscop Leu, decembrie 2008: Forma fizica si echilibru psihic

Te prezinti excelent in primele doua decade din decembrie 2008: cota de optimism este undeva foarte sus si beneficiezi de o cantitate impresionanta de energie.

Incearca sa folosesti acest interval pentru consolidare: nu-ti risipi puterile si nu intinde coarda, fiindca, aflata sub influenta unei conjunctii Marte-Pluto, ultima decada din decembrie 2008 ar putea fi neplacuta pentru sanatate.

Se impune un avertisment special privind alimentatia si igiena de viata din perioada Sarbatorilor: nu exagera cu mancarea si bautura, nu te obosi peste masura!

hybrid4u spunea...

eastrolog.

see?
it's not all that bad :D

Mona spunea...

chiar glumeam, pt ca pt tot ce mi se intampla :)) zodiile sunt ultimele pe care as da vina!
dar mersi, asa-mi mai citesc si eu predictiile astrale :D

joe spunea...

e o gaura in campul magnetic al Terrei si intra de 20 de ori mai multe radiatii de la Soare...asadar...se explica

Mona spunea...

da!
ai perfecta dreptate!