2009/04/13

Paparizu printre fotbalisti

Intr-una din aceste seri am ajuns la ziua unor florini si vioreli la restaurantul Rustic.
Rustic este locul unde am mancat acum ceva timp cei mai gretosi papanasi posibili, as putea baga mana-n foc ca-s cei mai cu multa smantana grasa si cu cea mai zaharisita dulceata din constanta.
Ei bine, lucrurile nu s-au schimbat de atunci..aceeasi papanasi ( in fata altcuiva ), acelasi aspect, aceesi gretosenie din oras.

Si cum stateam noi acolo sarbatorind sarbatoritii cu multele sticle de vin pe masa, ne intorceam periodic sa ascultam dedicatiile facute de la masa alaturata unde isi inecau corabiile cativa dintre fotbalistii echipei Farul Constanta.
Si nu numai corabiile ci si banii, ca de nu curgeau milioanele la tanti aia de le dedica...de cred c-au anuntat dupa seara aia ca nu mai canta la Rustic din cauza baietilor care i-au dat in cap dupa terminarea programului.
Nume ale persoanelor cu pricina nu am cum sa va dau, pt ca nu m-am sinchisit atat de tare incat sa le aflu.

Putin trecut de ora 24, unul din sarbatoritii de la masa noastra isi ridica telefonul pozitionandu-l spre masa cu vedetele de pe iarba constanteana.
La scurt timp dupa asta este acuzat de cativa dintre cei de la masa cu pricina c-ar filma dezmatul fotbalistilor intr-o seara de sarbatoare.

Lucru care a iscat un mini-scandal intre mesele noastre caci noi tineri pana-n 25 de ani cu inima libera si cu frica lui D-zeu incercam sa ne aparam in fata acuzatiilor.
Pret de vreo 2 ore au tot existat schimburi d-astea de replici intre unul dintre cei care era la masa, aflat in perioada postfotbalista dupa varsta si burta din dotare, si tipul de la masa noastra care "filmase".

Ca niste adevarati judecatori o parte din barbatii cu balonul de la acea masa ne-au condus la plecare pana afara, pesemne de teama pentru a se asigura ca prietenul nostru nu a filmat nimic.

Ei si daca filma ce?! as spune eu.
Aparea in ziar la cei 2 VGA, camera supeeer buna tocmai buna de inregistrat as spune, ca fotbalistii de la Farul petrec in restaurantele din constanta.
Mare branza.

Si ca sa incheie intr-un numar de senzatie prietenul nostru isi ia la revedere in fata fotbalistilor cu urmatoarea replica, care a fost aproape de a-i lasa cateva urme violente pe corpul fraged : "daca vroiam sa va filmez, nu ma chinuiam s-o fac ntr-un restaurant, veneam pe stadion cand ati mancat bataie cu 3-0".

Filosofi ramaneau oamenii ... daca taceau.

Un comentariu:

Anonim spunea...

daca taceai filozof ramaneai vine din latina si s-ar scrie: "Si tacuisses, philosophus mansisses" este celebra replica ... :)) si intr-adevar ar fi trebuit sa-si tina gura in fata monumentelor de prostie umana ce se numesc "fotbalisti"...