2009/04/16

De ce ii detestam pe sefi

1. Vocea lui/ei e tot timpul mai pitigaiata decat a celorlalti colegi ai tai.
2. Cand apare pe culoar la munca, simti cum trepideaza podeaua cu 20 de secunde inainte de a-l vedea.

3. Nu, nu e furtuna. Dar pata aia neagra din zare de pe coridor vine sigur o data cu el.
4. Cand vine langa tine, ai tendinta de a-l trata ca un simplu coleg, pana la urma parerile tale pot fi de multe ori mai bune ca ale lui. Dar niciodata nu-ti iese, trebuie mereu sa te intrebe de ceva de care sigur ai uitat sa faci.

5. Mereu primele documente pe care le cere sunt cele pe care zace cana ta de cafea dimineata.
6. Toti sefii, inclusiv al tau, sufera de un complex de superioritate iremediabil.

7. Cand te doare capul cu siguranta gasesti cate o pastile prin trusa de prim ajutor, cand il doare pe el capul este zi de doliu national.
8. Cand il asculti la sedinte ai impresia c-a dormit cu dictionarul sub cap. Tu ai putea transmite oricand aceleasi informatii cu 50 de minute mai devreme ca el.

9. Cand iti aduce poze de la nunta fiului, de la botezul nepotului sau iti arata nu stiu ce costum pe internet trebuie ori sa alegi toaleta pentru deranjari la stomac ori sa bagi limba pana-n mijlocul timpanului lui. Cu aprecierile!
10. Intotdeauna o problema rezolvata care-l nemultumeste ar fi avut o solutie mai buna! Chiar el daca era in locul tau o facea mai bine.

11. Cand intarzii la munca are tot timpul grija sa-ti strice dimineata de la primul moment, cand el intarzie este cea mai aglomerata dimineata in trafic din ultimii 10 ani.
12. Cand are momente de aprecieri personale legate de cum iti sta parul, fusta, ce culoare are sutienul pe dedesupt samd intotdeauna se putea sa le potrivesti/aranjezi mai bine!

13. In zilele de sarbatoare le multumesti companiilor de telefonie mobila c-au inventat sms-ul.
14. De multe ori cand ii faci cafeaua stai si te uiti secunde bune si nu stii ce sa alegi pt fierbere : apa sau solutie de spalat geamuri?!

Mesaj dedicat celui mai bun prieten al omului : seful!

2 comentarii:

santi spunea...

Si sa nu uitam zilele de vineri dupa amiaza cand tu numai chef de munca nu ai si-ti face o vizita in birou intrebandu-te... "Auzi? Da' tu la ce ai lucrat azi?"

Azi e joi, dar eu m-am trezit bucuros de dimineata cu gandul la vineri :D

Mona spunea...

:D