2008/11/18

Primul pas-Deflorarea!

Ok, eu si Codruttzz am dat start la o serie de "trante" avand subiect deja controversatele diferente care exista intre sexele noastre...si ale voastre, ale noastre tuturor.
Azi am inceput... so enjoy :D
Deflorarea, nimic interesant!
de Codruttzz

Nu am vazut uraganul Katrina dar cred ca se aseamana cu ce e in mintea unei femei in momentul in care se hotaraste ca el este intra-adevar alesul! S-a gandit intens, a intors problema pe toate partile si stie ca el nu o va dezamagi!
In mintea lui este calmul unei zile incinse de vara! Nimic nu adie pe materia lui cenusie! Stie ce are de facut, treaba e simpla! Merge, ajunge la ea, o saruta, o dezbraca, vrea sa intre, nimereste greu, intra, iese, intra, iese, vorbeste frumos, este intelegator la durerea ei, intra, iese, intra, iese, termina, iese de tot, putin postludiu, un sarut, ajunge acasa, deschide carnetelul si noteaza: Cristina, numarul 2, mi-a placut!

Obiceiul acesta stravechi este asa de desconsiderat de barbati incat a ajuns mai mult o mandrie personala pentru unii. Altii in schimb fug de aceasta povara. De ce?
Pentru ca, totusi, a deflora o domnisoara si a o transforma in femeie necesita anumite calitati pe care nu toti barbatii le poseda! Toti barbatii pot dar nu toti stiu cum se face!
Tocmai de aceea barbatii nu dau importanta acestei clipe! Pentru ei nici propria dezvirginare nu are importanta prea mare. Ei nu se gandesc ca sunt deflorati si ca isi vor aduce aminte peste ani de fata bruneta care e cu el ci ca fac sex pentru prima oara! In sfarsit pot sa vorbeasca si ei din experienta nu doar din minciuni!

Daca am face o statistica ar reiesi ca pentru fete cel mai important eveniment din viata de pana la 18 ani este pierderea virginitatii urmat indeaproape de intrarea la facultate si permisul auto! In schimb baietii au alte criterii de a stabili importanta evenimentelor asa ca pentru ei primul lucru ar fi numarul de domnisoare trecute prin asternut apoi primirea buletinului si probabil petrecerea de majorat!
Se remarca doua lucruri simple si normale! Fetele cauta intotdeauna calitatea iar baietii cantitatea! Femeile cauta un barbat cu toate calitatile iar barbatul multe femei cu o singura calitate!

Alergand dupa magia unei clipe de poveste, pe care sa o transmita prin viu grai mai departe, si care sa le ofere siguranta, placere, confort si relaxare, fetele uita ca barbatii toti sunt niste porci si ca obiectivele ei nu corespund niciodata cu ale lui. Si nici nu vor corespunde vreodata!


Big Bang! sau Deflorarea
de Mona

“27 februarie 2006 … una dintre cele mai importante zile din viata mea,inafara de cea cand am luat bacu, cand m-a sarutat Georgel in scara blocului si cand mi-a reusit operatia de apendicita…e ziua cand m-am daruit lui Vasilica… aveam asa mari emotii, stiam ca se va intampla, stiam ca de-asta mergem acasa la el…ii vedeam poarta usii atat de departe, iar pasii mei atat de multi… imi tremurau mainile, si el simtea asta…se mai oprea din cand incand pe drum si mi le saruta, apoi imi atingea fatza palida cu mainile si imi soptea “stii cat de mult te iubesc nu?” ...

Intorcandu-ma in timp va spun ca mie-mi tremurau si picioarele nu numai mainile :))
Ok, cat de mult conteaza pentru o fata asta... cred ca pe la varsta de 18 ani, atunci cand in mod normal biologic cat si psihic, doctorul iti da acordul lui ca poti “sa-i dai bice” , subiectul asta este centrul discutiiilor si problemelor fetelor. Si de aici femeile se impart in mai multe categorii :

1. Fata care apuca sa implineasca 18 ani si are o relatie stabila, va fi fericita care isi va incepe activitatea sexuala in cele mai bune conditii, cu siguranta ca dupa va mai trai cel putin 1 an jumate fericita in ideea perpetuarii iubirii si a sigurantei ca-l va iubi numai pe primului ei barbat. Ea va fi adultul care va sfatui tinerele adolescente sa se culce prima data cu un El din iubire, si zic eu cea mai responsabila mama pe viitor :p ( pe ea o cuceriti cu un film de dragoste, cateva bomboane, 4-5 luni de stat pe tusha :)) si cateva versuri din Minulescu)

2. Fata care desi nu are o relatie stabila, se va deflora in urma presiunii discutiilor din anturaj si a curiozitatii, poate si a unui usor semn de complexitate transmis de sexul masculin, ea este cea care va privi probabil cu regret inceperea vietii sexuale, si care va fi mult prea precauta cu viitorii ei copii in privinta acestui aspect.( un party pe plaja as zice eu :)) )

3. Fata care crescuta intr-un ambient haotic, pornind mai tarziu un anturaj bazat pe vagabontaj, isi va incepe viata sexuala fara nici o incarcatura emotionala, nu i se va parea un subiect important, si drept urmare nu isi va da seama de prezenta nici unui regret, dand mai departe o aceeasi educatie lipsita de tactica. ( mmm, hardcore night?! )
4. In categoria asta intra 2 tipuri de femei :
A. femeia care traind o trauma emotionala pe la varsta adolescentei, un posibil caz 2 as zice eu, e probabil sa se inchida in ea, si sa ajunga sa se foloseasca de o prima partida de sex, pentru ca la fel o poate numi si ea,ca un lucru banal, normal, celelalte partide avand aceeasi importanta pentru ea. ( aici eu as folosi substanele chimice, niste droguri, bautura...sau tantum rosa, e posibil sa aibe chiar ea :))
B. Femeia care ajungand la o varsta inaintata, as putea spune chiar 22-23 de ani, se va simti anormala,in randul fetelor de varsta ei devenite deja femei si se va arunca intr-o prima relatie si incepere a vietii sexuale, poate intr-un mod gresit poate nu, in momentul ala ce simte ea e cel mai important.(NU face nimic! Las-o pe ea !!! )

Nu mai e nimic nostim si stiu c-am abordat subiectul poate putin prea serios, dar eu cred ca e un punct important, in devenirea viitoarei femei,sotii, mame.
De data asta nu as vrea sa dau vina pe nici un mascul pentru ca si ei au o parte importanta in aceasta ecuatie a initierii noastre :”>

11 comentarii:

schmidtanu spunea...

Legat de acest subiect, va prezint un tip de barbat, unul care nu cred ca fuge de vigine :))))

http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM

schmidtanu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
schmidtanu spunea...

virgine. Si sunt curios care ar fi pasul nr 2...al femeilor, ca pe al nostru il stiu. ps: vreau un buton de edit...edit..edit.edit...error

Codruttzz spunea...

de curiozitatea as vrea sa stiu...care e pasul doi la barbati...sa vedem daca e acelasi :)))

schmidtanu spunea...

cautarea nr 3 din carnetelul negru...sau repetarea nr 2 :))))

Mona spunea...

guys aveti vreun limbaj al vostru specific azi? sau v-ati gandit sa ma bagati in ceatza? ... de dragul subiectului... ?!

Mona spunea...

a, am si eu de facut o remarca :)) ma intreaba lumea pe mess daca 27 feb 2006 e ziua in care eu... bla bla :)) ei bine NU, totul e fictiv :p
nici macar nu era la el acasa :p

Anonim spunea...

Respect pt. "articolul" Lui Codrutzz ... sincer asta e o ecuatie ce nu va avea niciodata rezolvare ... femeile nu ii vor intelege niciodata pe barbati ... iar barbatii nici atat nu le vor intelege pe femei ...

Codruttzz spunea...

@ mona: cand o sa inteleaga femeile regula offsideului si carnetelul negru inseamna ca barbatii nu vor mai avea nicio putere pe lumea asta :))

@zgubilitic: multam! Si stii ce cred ca e si mai interesant...ca barbatii nici nu vor sa rezolve ecuatia...spre deosebire de femei :)) :P

Mona spunea...

@codruttzz daca puterea voastra pe aces pamant e doar un carnetel negru...inseamna ca voi detineti puterea...:)) din Mordor :))
cat despre offside...l-am inteles de pe la 15 ani cand ne bateau italienii repetat :p

joe spunea...

prostii...