2008/11/21

Guys!

Guys! Asta e un post dedicat barbatilor care-mi citesc blogul!
Eu subsemnata, doresc sa-mi gasesc jumatatea.

:)) glumesc. Bine, de fapt nu glumesc...mi-as dori sa mi-o gasesc candva :) dar nu asa.

Eu adica Mona vreau sa fac un concurs. Si am nevoie de voi.
So, ce trebuie sa faceti voi :
Trebuie sa va imaginati o situatie si sa-mi povestiti in cateva randuri care ar fi locul, momentul, anotimpul:))si mai exact tactica etc cele mai prielnice situatii de a putea iesi cu o tipa, mai pe romaneste de a agatza-o :) ; o sa va rog doar sa nu-mi povestiti cum ati agatzat voi o pitzi in club in timp ce trupurile voastre se frecau pe ritmul muzicii, pt ca this is not a hard one.
Puteti sa-mi povestiti si ceva din experienta voastra de b ...adica Barbati daca considerati ca e ceva deosebit.


Anyway, vreau doar sa va folositi imaginatia dar in acelasi timp sa stiti si ca sunteti in stare sa fiti protagonisti in situatia creata. Adica nu vreau sa duceti nici o tipa pe luna sau pe marte :D
Castigatorul concursului .. iese cu cea mai buna prietena a mea la cafea :))
Glumesc.
Sau nu glumesc...
Succes :)

18 comentarii:

Anonim spunea...

la plaja se agata cel mai mijto
acolo se si merita sa agati
:p

Mona spunea...

@anonim :D de-a dreptul mirific, in detalii te rog :D

schmidtanu spunea...

o sa postez yo mai incolo ca acum ies in doors si tu probabil esti de munca. dansezi?:))))) dar prietena ta?:)))

Mona spunea...

haha :))
da. recunosc.
discutia asta am avut acum o sapt si ceva cu niste prieteni la masa printre care era si schmidtanu si la intrebarea lor: cum mi-as dori sa fiu agatzata, le-am raspuns ca mi-ar placea sa ma opreasca cineva pe strada si sa ma intrebe "dansezi?"
:)) but that's just me

schmidtanu spunea...

Asaaaa….. stai sa ma gandesc …adica sa-mi pun ordine in idei. Scenariul e …aproape imposibil (improbabil) dar la asta m-am gandit si…anyway… nu e chiar cum agate o tipa dar merge, cred.
El incearca sa-i spuna ei c-o place si c-ar vrea sa fie impreuna sau ceva de genul (deci nu chiar s-o agate) si asa m-am gandit eu ca ar fi interesant.
O invita la o piesa de teatru si merg (presupunand ca accepta) fara sa-i spuna despre ce piesa e vorba sau sa-i spuna cat mai putine lucruri. Aici intervine parte ciudato-complexa, sau ceva de genul.
Piesa respectiva ar incepe cam asa ceva…
ACTOR 1 (oarecum stresat si destul de agitat): Cum fac frate, ca nu-mi dau seama, adica ceea ce vreau sa spun e, eu cum ii zic? Asa deodata sau cum?
ACTOR 2 (calm, foarte calm chiar, vizibil amuzat de situatia amicului sau): Ce te agiti mah, esti berbec? Spune-i si gata, nu vad de ce trebuie sa te stresezi ca si cum ar fi sfarsitul lumii. Boule!
In fine, decurge piesa de teatru si la un moment dat, in aceasta piesa, el (ACTORUL 1) o invita pe ea (ACTRITA X, cea pe care o place) la o piesa de teatru care incepe, evident, cu dialogul de mai sus.
Ideea e, si cred ca nu m-am balbait in scris, ca tipul care incearca sa-i spuna ei c-o place(cel real, nu ACTORUL 1) a scris piesa special ptr ocazia asta si ea ar trebui sa-si dea seama de toata povestea. V-ati prins voi.

Locul ar fi deci un teatru, momentul e cel in are i se accepta lui piesa si chiar s-ar si juca si anotimpul e irrelevant. Mama, tipul tre’ s-o placa mult ca sa faca asa ceva, dar ma rog, era doar o idée. (ptr un film poate?:))))) Cu aceasta ocazie tin sa-i multumesc lui Alin ptr pizza pe care am mancat-o inainte sa postez, o pizza foarte buna, luata de la el din cartier).

Mona spunea...

....aplauze.
original tuh dani :D
ii multumesc si eu lui alin pt ca pizza aia ti-a dat inspiratie, caci...asa cum stim o inspiratie buna nu vine niciodata pe stomacul gol :D

schmidtanu spunea...

thanx you, thanx you :)) did I win yet?:))

Anonim spunea...

la plaja mai mona in timp ce fata iese din apa uda toata
cel mai bun mod de agatat, si te duci la ea si o intrebi .."esti uda sweety?"

Anonim spunea...

Asa cum ziceai si tu: sa fii invitata la dans ... pe strada ... fara sa ti se spuna prea multe cuvinte ... ce ai face? Ai dansa? Ai pune in practica aceasta fantezie?

Mona spunea...

as incepe sa fredonez o melodie de la care mi-a si venit ideea cu "agatzatul" asta... nouvelle vague-dance with me.

nu ma refer la dansatul in sine, e doar un cliseu...pe care mi-ar placea sa-l aud.

@anonimule ti-as baga o meduza in ochi eu. nu stiu ce-ar face fetele pe care reusesti tu sa le abordezi asa. :)

Codruttzz spunea...

@ mona: daca incep eu sa spun...garantez succesul oricarui mascul :)) si, apropo, premiul poate sa fie un suc si un dans cu amandoua?? :)) si....

Mona spunea...

un suc cu prietena mea si un dans cu mine :D codruttzz..
take it or leave it
:p

Anonim spunea...

Mergi pe strada linistita, tu si gandurile tale, iar la un moment dat in fata ta vezi un tip care iti place din prima vedere. Cand se aproprie de tine se opreste in fata ta si te intreaba:
- Dansezi ?!?!
Tu, putin stanjenita si rusinoasa, nu sti cum sa reactionezi. Te gandesti ca tipul e super, iti place, si parca ai dori sa faceti, acolo in strada, 2-3 pasi de dans si sa simti mana lui cum te apuca de mijloc. Prinzi curaj si pana la urma spui timid:
- Da!!!
In acel moment, el, privind adanc in ochii tai va spune imediat:
- Bun atunci, ramane sa imi arati maine seara in club.

....

continuarea o poti face tu :)

Mona spunea...

andrei daca frecventam acelasi gen de cluburi ...ar putea fi o idee f buna.
i mean...me and the guy from the story :)

Codruttzz spunea...

si totusi...hai sa imi incerc si eu norocul...

Mi se par geniale intalnirile absolut normale care provoaca mai intai ura si apoi placere...cu alte cuvinte mi-ar placea sa ta calc din greseala pe picioare la o coada de inregistrat fisele fiscale si sa nu imi cer scuze dar sa nu iti observ chipul ca apoi tu sa murmuri ceva in gand injurandu-ma....peste putin timp sa simt ca nu mi-am cerut scuze si sa ma intorc la tine si sa iti spun: "Imi pare rau...sunt un dansator slab...niciodata nu m-am priceput" si zambesc larg...si de aici...las destinul sa isi joace cartea :))

Mona spunea...

@codruttzz c'mon cum poti sa vrei sa incepi ceva prin a-ti pune kilele pe piciorul fin al fetei?? :p

tamtanaaaa ce mi s-a intamplat mie azi. plecam de la munca. si mi-am luat o ciocolata, si mancam pe drum, cu mp3-ul in urechi. si se opreste un tip si ma intreaba "ce mananci? vreau si eu!" ...mai presupun ca era de vina melodia din mp3,"ceva!" c-am raspuns scurt de parca ma intrebase codrutzz pe strada ce mananc. ( sau oricine altcineva cu care mi-as permite un raspuns ironic) si venea dupa mine, si zicea "vreau si eu, da-mi si mie" ...si eu mergand cu o casca in ureche "nu vreau!" :)) a fost funny
pana a inceput sa se apropie mai mult si sa vina dupa mine o bucata mai mare de strada..si m-am oprit mi-am bagat fatza de om important deranjat si ii zic "doar ce ai inceput sa ma urmaresti pe strada, ceea ce nu e un lucru tocmai bun!"
si saracu s-a oprit...cred ca l-am speriat :D da' si el putin pe mine :D

Codruttzz spunea...

deci mona...nu te gandi ca pasesc peste piciorusul tau fragil cu cele aproape 80 de kg ale mele....dar e o calcatura atata cat sa te enerveze putin...si puteam sa am si 60 de kg (ahhh ce vremuri)ca senzatia de nervozitate era aceasi :) important e daca ti-ar facea placere sa fii introdusa intr-o discutie in acest mod...care sa porneasca urat si sa se termine cu o discutie interesanta la o cafenea interesanta...la prima intalnire!

Mona spunea...

codruttzz e importanta si dispozitia mea din momentul ala, chiar f importanta.
dar asta presupune chiar sa fii un totaly stranger si eventual sa ma si atragi la prima vedere.