2010/01/15

Evitati energizantele


Directiva Consiliului Ministerului Sanatatii va recomanda sa lasati tutunul, alcoolul si zaharul pentru ca dauneaza grav sanatatii.
Directiva Consiliului Sanatatii sau cum s-o numi ea ar trebui sa faca apel la toate produsele astea majoritatea no name-uri care apar cu energizante pe piata.
Si omu-i tampit, n-a dormit 2 nopti iar a3a o rezolva cu alcool si energizante si se si lauda ca l-a luat cu tremurat.
Eu cel putin cunosc oameni care se lauda cu asemenea experiente.
Fumatul este grav dar dependenta psihica poate fi depasita cu rabdare si ajutor, alcoolul devine o obisnuinta de anturaj si de weekend dar care la fel poate fi depasita iar zaharul in cantitati mici este o necesitate a corpului.
Energizantele in schimb imbatranesc inima si actioneaza ca un soc al ei in moment de oboseala. Sunt un puls de energie dat dezvoltarii neuronale si a muschilor, iar teoretic numai va dau impresia de energie.
Sunt tari ca Turcia, Danemarca, Islanda samd unde in urma imbolnavirii tinerilor din cauza energizantelor, acestea au fost scoase de pe piata.
Ma si mir ca se aduce in discutie in tara asta, problema unei crime in masa prin vaccinurile alea antigripale, cand nici nu e cazul sa devenim paranoici, pentru ca nu e necesar un vaccin, sunt o gramada de produse pe piata care ne omoara putin cate putin.

Niciun comentariu: