2009/11/25

Sfarsitul unui calendar: 2012

Mayasii sunt astia care au facut ei un calendar, la vremea lor, oprindu-se ca si notare la anul 2012.
Omenirea in timp a reusit sa puna mana nu doar pe calendar dar si pe o gramada de interpretari care mai de care mai de temut.

Unii zic ca pana in 2012 ne vom confrunta cu schimbari bruste de clima, ca multi oameni vor muri din cauza foametei si a razboaielor, ca vom suferi pe capete dar ca in acelasi timp ne vom cruta in fata marelui final din 2012.
Pana si Pentagonul vine cu o nebunie de terorii, evident acesta fiind cel care asigura cel mai mult prezenta razboaielor si a crutarii umane prin aceasta "tehnica".

Exista oameni de stiinta, oameni inteligenti cu experienta si discernamant care nu gasesc un raspuns pentru omenirea de dupa 2012.
Evident ca oamenii astia nu ne pot spune adevarul. Ca se constata ca mereu omul sub influenta unei temeri, cum ar fi frica de Dumnezeu, care este cea mai cea dintre toate, reactioneaza mai umil, mai ascultator, oamenii tind mai mult spre curatari sufletesti inspre final.

Ceea ce ni se ascunde de fapt si sunt sigura ca toti istoricii isi explica pe ascuns teoria 2012 este ca mayasii au fost atacati de spanioli exact in momentul in care ajungeau cu acel calendar in anul cu pricina.
Adica ma, c-o veni sfarsitul lumii intr-o zi asta e, c-or sa ne omoare bolile astea nenorocite sau vreun razboi mondial, ala da final al lumii desi suna cam nebunesc, dar sa nu ne lasam infranti pana la urma doar de un calendar.
Mergeti totusi sa vedeti filmul, efectele am auzit ca-s de exceptie.

Niciun comentariu: