2009/07/30

Terapie la colt de strada

Nu prea cred in lupta asta dintre sexe.
Fie ca esti barbat fie ca esti femeie, drepturile-ti sunt repartizate si punct. Nu castigi pt ca porti bikini si nici pt ca ai buzunaras la chilotei.

Eu cred in lupta caracterelor.

Detest prejudecatile legate de femei si de modul lor de actionare. Cred ca fiecare barbat stie sa aprecieze naivitatea si frumusetea dinauntrul unei femei. Iar importanta pe care o aduce aceasta in viata lui ar trebui sa dea motiv de sarbatoare launtrica.
Acelasi lucru se poate intampla si in cazul femeii care apreciaza cat de bine stie un barbat sa spele farfuriile sau motivul pentru care el poarta tricourile la dunga in sifonier, sau chiar cauza pentru care sacosile sunt duse de el cand va intoarceti de la piata.

Iar daca vreodata va certati nu lasati sa va scape micile rautati legate de faptul ca el este un el si ea este ea, pentru ca nu va ajuta deloc.

Si un lucru absolut important : cand cearta dintre voi este despre gaza de pe balcon, sa n-o aduceti neam la paianjenul de acum 3 luni din sufragerie! Discutia despre gaza, ramane la gaza!

7 comentarii:

Cosmin spunea...

mmhmm, din ce in ce mai profund. Imi place. Deznodamantul e bestial. :)

Cosmin spunea...

app am pus un link la aerticolul asta pe eIordache.ro :)
Iti dai seama ca m-a miscat :D

Mona spunea...

:)))

sch spunea...

Asta e un fel de utopie iti dai seama nu?

Mona spunea...

depinde.
io zic ca intr-un punct micuuuutz rau nu mai e utopie!

Codruttzz spunea...

eu zic ca nu e utopie...mie imi place...dar parca pana nu pun putin foc pe paie cu "generalisme despre femei" nu ma simt bine :))

Codruttzz spunea...

aaaa....si sa stii ca "generalismele" astea se bazeaza pe lucruri solide invatate de-alungul anilor!! O pereche de sani mari, un decolteu frumos, si niste bikini mai vizibili...te ajuta...uita-te la toate vedetele noastre...