2010/08/05

Tiparuri

La cealalta masa sunt tata si fiu impreuna cu toata familia, insa ei imi atrag atentia cel mai mult. Se uita la meci iar intre scurtele pauze masoara fustele scurte ale femeilor care trec pe langa.
De ce oare noi femeile, exclamam despre barbati ca sunt toti la fel?! Ma uit la pustiul, viitor barbat de meserie, care invoca aceleasi zeitati in fata rateurilor fotbalistice, iar apoi raman mai putin uimita se pare, la reactiile lui in fata unei rochii mai decoltate sau a unei fustite mai scurte, de parca tatal, fost major in intrigari de libidouri isi exercita satisfactia in reactiile copilului. Pesemne, mult i-a luat primului sa-i arate secretele acestea masculine, descensorului.
Barbatii sunt la fel pentru ca tiparul este la fel, iar tiparul nu poate fi altfel.
Aceleasi concluzii sunt si in cazul manelistilor, a idiotilor, a indroctrinarilor stupide si a femeilor care isi asteapta deflorarea dupa nunta.

-Ne ridicam si noi de aici?

7 comentarii:

shfrodo spunea...

tiparuri, descensor? ma Monicutele, faci intentionat?

Codruttzz spunea...

hai ma Mona nu mai fi suparata....asta e de cand lumea...fiecare tata se gaseste in copil si viceversa...si asta e de cand lumea...e asa pentru ca asta e natura animalica a barbatului...pentru ca barbatul a fost facut pe lumea asta sa...sa...sa...inseminteze!! :))) toate animalele fac asta!!! :)

Mona spunea...

da shfrodo. nu stiam cum sa-ti dedic un text.

codruttz, de unde ideea ca sunt suparata? :)) mi se pare atat de "la fel".

shfrodo spunea...

Monicutzurile mele preferabile, nu te supariza :*:*

Mona spunea...

:)

Codruttzz spunea...

si vezi ca ai scris codruttzz cu un singur z..si ma supar eu..pai ce pe mine ma cheama giorge? :))

Mona spunea...

nu, te cheama jorjel :))