2012/02/05

Cele 5 dezastre

Cele mai dezastruoase filme ale momentului de la care m-asteptam la cu totul altceva:
1.  Underworld Awakening - evident cea mai proasta parte dintre cele patru. Nimic nu se termina mai josnic intr-un film cu asteptari mari de incasari, cand incepi sa apelezi la urmasi, cand clonezi unui vampiri, copiii-vampir pentru inca o bucata de succes in cinema. E atat de awakening incat trezeste si ultimul interes de a mai acorda credit unei viitoare parti 5, asta in mod cert. Si singurul lucru care m-a facut intr-adevar sa ma simt in joc cat eram pe scaunul din cinema, e alegerea 3D-ului destul de reusit.
2. Carnage - as vrea sa ma insel dar am impresia ca Polanski da semne de epuizare artistica, caci dezamagirea continua inca de la Ghost Writer. Carnage da o lectie fantastica, dar nu toata lumea reuseste s-o realizeze artistic incat sa nu para plictisitoare, nici macar mega-combinatia asta de oameni grei din distributie! Daca reusesti sa gasesti ceva apreciabil in film, sigur ca gasesti actorii si le dai full credit pentru ce-a iesit. Atat.
3. Haywire - filmul asta e ca un podium de celebritati: Michael Douglas, Antonio Banderas, Ewan McGregor, Aaron Cohen, Michael Fassbender, Channing Tatum si mai sunt cativa. Adica e sufocant, la un moment dat nu mai poti duce sa vezi o asa inhaitare proasta si te gandesti - oare a citit careva scenariul inainte sa-l accepte?? Cred ca e cel mai prost film al anului 2011, de departe cea mai proasta combinatie a anului trecut. Iar experienta din sala de cinema in fata unui film pe care absolut toata lumea il simte la un moment dat penibil, e una de tinut minte.
4. The teacher - niciodata nu i-am acordat prea mare incredere lui Cameron Diaz, dar au fost momente in cariera ei cand a reusit sa-mi surprinda asteptarile. Nu acelasi lucru se intampla si acum, si o spun strict pentru aportul pe care-l aduce ea, numai ea, Cameron Diaz pentru ca filmul este unul care stropeste cu bule dinspre sexualitatea ei (pentru unii apetisanta), pentru mine nu. Cameron Diaz e urata! Si cine vrea s-o mai ia sa faca un film despre fundul ei, ar trebui sa stie ca pana la fund ii vedem si fata! u r a t a!
5.  The Sleeping Beauty - probabil din prea mult teasing, asa cum mi se intampla in general, creditez filme pe care ar trebui sa le privesc doar cu coada ochiului. S-o vezi pe Emily Browning goala o data e acceptabil, dar s-o vezi de 10 ori goala la cei 1.50 inaltime ai ei cu fata de copil de 14 ani,  langa un nene de 70 de ani, e limpede cel mai dezgustator tablou de iarna. Nici nu vreau sa-mi mai amintesc!

3 comentarii:

Adina Chițu spunea...

ooo Sleeping Beauty...ce bine ca mi-ai reamintit de el, acushica ma uit :))

piratul cinefil spunea...

The Teacher o avut o droaie de scene penibile...cam cel mai prost film de anul trecut...Haywire am vrut sa-l vad in cinema dar pana la urma am ales Contraband...Carnage pentru mine a fost o surpriza fara sa ma gandesc la Polanski...

Mona spunea...

Adina sa ne si scrii despre Copilu'n'fundu'gol.
Piratule insist pe Hywire ca cel mai prost!