2011/02/17

5 F-uri ale momentului

M-am gandit sa fac un soi de best five al rolurilor feminine care mi-au atras atentia in ultimele saptamani. Precizez ca nu este o ordine anume si ca pozitionarea lor nu tine cont de locul pe care il ocupa in topul preferintelor mele. Asa ca:

Nr. Cinci : Michelle Williams in Blue Valentine. De mentionat este ca pentru mine rolul ei este intr-un mod magnific completat de partenerul ei, Ryan Gosling cu care reuseste sa imbrace un mega scenariu in 2. Intreg filmul este de altfel magnific, in opinia mea.

Nr. Patru : Anne Hathaway in Love and other drugs, careia un rol atat de sexy ii aproape reproseaza toate celelalte incercari in care n-a reusit sa iasa atat de bine in evidenta, probabil ca va intra fara probleme la nominalizarile discrete ale celor mai sexy dezbracate actrite de anul acesta.
Nr. Trei : Juliette Binoche in Certified Copy care are credite pentru cel mai frumos ras de la Hollywood. Mie mi se pare o fiinta mult prea adorabila aceasta Binoche.

Nr. Doi : Si sunt sigura ca o gasiti cam in toate topurile dar meritul este al ei, Natalie Portman in Black Swan. Despre rolurile lui Natalie cred ca discutia poate fi mult mai ampla, dar sansa cred ca va fi anul acesta de partea ei.

Nr. Unu : Ceva nu foarte recent vazut cum sunt celelalte de mai sus, dar in aceeasi masura un rol exceptional realizat de Bianca Lewin din La vida de los peces, care pe mine una m-a furat pe de-antregul. O Bianca Lewin care traieste cu privirea si cu expresivitatea ei inconfundabila toata emotia, e un musai.

2 comentarii:

Adina Chițu spunea...

de cand ma tin sa vad La vida de los peces io as pune p primu loc p michelle ba nu p natalie :)) ba nu natalie primeste un premiu special

Mona spunea...

ba nu ba nu :))