2010/04/30

New t-shirt

Cum maine sunt fotograf la botezul lu' nepotu-miu, cel pe care l-ati vazut in pozele despre care va ziceam mai jos, azi ma duceam prin oras sa vad daca-mi sare ceva in ocheane. Vroiam sa-mi iau pantofi. Siii pana una-alta mi-am luat tricou cu Iron Man !!!!! :))) isn't it bountiful?!

2010/04/28

Dog days are over

So, ieseam din scara. Si dupa ce fac 5-6 pasi, vad o gura cu niste dinti imensi in urma careia se lega un caine negru, venind spre mine. Trag un tipat scurt pt ca era 7 dupa-masa si lumea misuna pe strazi si ma intorc din 3 pasi, numai, in scara de unde plecasem. Stau eu potolita vreo 2 minute si ma aventurez iar. Nu era acolo dihania.
Mai merg vreo 5 minute si ma pregatesc sa intru in alta scara. Cand din stanga mea o alta dihanie venea cu aceeasi gura nepotolita. Ma opresc, imi dau gluga jos si zic tare "super cul, toti in aceeasi zi". Ma pomenesc cu o privire de om umbland in propriul portbagaj, aflat numai la 3 m de mine care-mi trimitea niste priviri dubioase. Aveam nervi.
Ma uit la el si-i zic rastit "erau niste caini!!".
El imi zambeste straniu si stiu ca s-a gandit "era asa tanara, ce bine ca nu vorbeste singura".
Intru in cea de-a doua scara si 2 matze se jucau cu un catzel mic.
Wtf?! Ma uit prea mult la Supernatural?!

2010/04/26

2010/04/23

top 5, little lover's so polite

You know, when Dostoevsky was writing The Gambler, he signed a contract with his publisher saying that he would finish it in twenty-six days, and he did it, but he had the help of this young stenographer. This girl, she... she stayed with him and she helped him. And... afterwards they actually got married. Ha, isn't that cool? That's how he met his wife. Anyway I found this story in the preface for Crime and Punishment so I was thinking that... and, this would have to be between you and me, but... I was thinking that I could read the books and tell you what's going on and that way you could just focus on your music. But only if you're comfortable with this, and if you're not then you can just forget it, and you can quit, but if you are... then open this door.



i love this song!



I won't heal given time
I won't try to change your mind
I won't feel better in the cold light of day
But I wouldn't stop you if you wanted to stay



so kiss me once, and maybe i'll kiss you ....forever.



Dream a little dream in my little corner of the world!



2010/04/22

2010/04/21

Uita-te la eticheta

Eram in oras. In fata mea, o tipa mergea in acelasi sens cu mine. In stanga mea, de pe banca se ridica un tiganus, cu un mers schiopatat, tipic anumitor copii de acest gen de pe strada, si ii pune in treacat tipei, mana pe fund. Se intoarce asta si ii paleste cateva genti peste fata de-a cazut piciul in fund. Ba si a inceput asta sa tipe si sa dea in acelasi timp, si sa tipe si iar sa dea de se uita toata strada la ei. Mai mult la ea, decat la tiganus.
Asta ca din ciclul "choosing the perfect guy for the wrong job".

Acum 2 zile, eram intr-un bar. Masa la care stateam noi era fix vis-a-vis de bar. Barmanitza, o tipa uscatica asa, la 1.60, stilul anemica, statea de dupa tejghea. Zic stil anemica, nu c-as avea ceva cu anemicii, nu, doar ca am murit de sete pan-a venit ea sa ne ia comanda. Se opreste muzica intr-o pauza si se aude un ragait puternic din dreptul barului. Noi ne uitam spre ea, ea se uita spre noi. Rectific, noi ne uitam spre ea in timp ce ranjeam cu disperare. Citez "cum a putut frate sa iasa din uscata aia ditai ragaiala?".
Asta din ciclul " jocurile cu ragaituri din noptile de vara de la scara, ma urmaresc si acum".

2010/04/20

top 5, watch ma bracket

Prima regula atunci cand ploua: nu iesi afara! N-o sa cresti, doar o sa te faci leoarca. Cuvantul "leoarca" e imprumutat de la francezi?! Ca faci acolada aia in gura cand il pronunti exact cum fac francezii.
Anyway, aseara am iesit pe ploaie afara, and guess what?! what?! what?! Am venit leoarca!!



cand te plictisesti rau, imagineaza-ti ca acolo undeva sigur te asteapta un Matrix.



dac-o iei razna, tine-te de balustrada!



cand nu ai varianta care trebuie merge si asta chill



Have you ever seen the light?
Don't you wonder where I hide



la la la alala alala lala lalala

2010/04/18

Cum am simtit primavara


Azi ne-am luat aparatele, lanternele si tzoalele de tarat pe pamant si ne-am dus la Pestera Liliecilor, unde ghici ce am vazut?! lilieci. Cica nu sunt, nu sunt, n-o speriati pe Mona, sunt numai guano apes, dar ete c-au simtit dihaniile ca vin eu acolo si-au aparut la vedere. Pui de lilieci plimbandu-se pe langa noi. O minunatie. Multa mocirla, mult rahatel de dihanii zburatoare, multa apa, mult miros urat, mult tarait pe jos. Cum ti-ai putea petrece ziua de duminica mai frumos?!
La final aveam numa pamant din pestera pe pantaloni, numa noroi printre unghii si ce zici ca era sa mai cad si intr-un rauletz?!
Cand mai mergem la pestera vreodata, eu astept afara pe iarba si ma bronzez. Serios.

2010/04/14

top 5, let's smoke some ideas

Saptamana asta a-nceput cu o tigare la geamul din camera si a urmat cu o ditai activitatea de scriere. Copy paste si alte alea tot in camera, apoi un huge drum pana la biblioteca. Nici nu mai stiam exact sa folosesc calculatoarele alea de-acolo, m-am uitat si eu la vecinu din stanga. Mda, mi-am inceput disertatia. Apoi am ajuns la concluzia ca e mijto la biblioteque, ca e peacefull si relaxant. Continui cu tigari aruncate pe geam, cu drumuri la biblio, cu muzica, cu ceai de sunatoare, tigari aruncate pe geam, iar muzica, iar copy paste, copiat din agenda, iar tigari aruncate pe geam. Wtf?! Am un scris oribil! Noroc ca tastez.



Live fast and die young!! Let's have some fun!



it's the only wwwwwwwaaaaaaaaay!! Who's to blame?!



So dude, it's not a lie anymore when you believe it!



Good morning sunshine! Write me a letter and maybe i'll forgive you! so this is how i start writing....and writing....and writing....



extraordinar!

2010/04/11

top 5, sunday walk

Babylon Noise face cate un top 5, din cand in cand, sub diverse mooduri cu cateva dintre piesele ei preferate si mi se pare o idee buna sa "infectam" lumea de muzica noastra, in felul asta.
Azi e una din diminetile in care imi vine sa lenevesc cu juma de geana spre fereastra plina de soare, si pana sa-mi fac curaj sa imi scot coatele la aer, ascult cateva dintre muzicile alea perfecte de dupa un weekend greu.



O uitasem in debara pana cand intr-una dintre serile petrecute cu prietenii mei am dat peste ea. Cred ca e nevoie doar de mult aer in plamani si castile pe urechi.



Baby, you're out of time!! Mmmm, fustita, tenesi si multe multe zambete prostesti!



When I'm down and my hands are tied
I cannot reach a pen for me to draw the line
From this pain I just can't disguise
Its gonna hurt but I'll have to say goodbye



Asta e descoperita de curand, si tot de curand a descoperit-o si creierul meu pe Connie Francis.



O sa am nevoie de racoare si nici apa pe mine, pentru asta!

Intrebare

Pe ou se pune data fabricatiei sau data expirarii?

2010/04/08

Eu cand vreau sa fluier, fluier


Ma enerveaza crunt oamenii care pleaca de la ideea "nu vreau sa vad un film care a castigat nu stiu ce premiu". De ce? Pentru ca l-au privit o gramada de oameni deja si o sa-l mai priveasca pentru ca se gaseste repede pe imdb si de ce sa ma incadrez si eu in multimea aia? Adica e cliseic sa stau acolo cu totii muritorii aia si sa privesc filmul.
Ma mir cum de oamenii astia mai accepta sa respire acelasi aer cu noi. E la fel de cliseic stiti?!

Cred ca e o problema de acceptare la mijloc. De care al naibi daca nu va impiedicati. E la fel de cliseic si sa va retrageti din multime! La naiba ca dac-am analiza tot ce este cliseic si ce nu, am trai cu antidepresivele pe birou.

Asa.
Aseara am fost la avanpremiera "Eu cand vreau sa fluier, fluier". Si mi-a placut. E drama unui pusti dar e lucrata atat de bine din punctul de vedere al replicilor incat nu te "infige" drept in ea. Nu iti dai seama prea bine pe parcursul filmului ca este vorba de o drama in adevaratul sens. E tratat cu o lejeritate anume. Si un plus pe care-l aduce filmul dupa mine, este un suis de momente dramatice date de viata acestui adolescent alternate cu o serie de replici care starnesc rasul.
Mi-a placut si vi-l recomand.

Aici gasiti si parerea mea amanuntita despre film.

2010/04/05

El camino de los ingleses

E atat de pasional si de artistic incat nu m-am putut abtine sa nu va zic. Banderas a umplut ecranele de cateva trairi perfect comprimate in culorile din Drumul englezilor.
E frumos rau! Si asta e dureros. Pentru ca toate lucrurile frumoase rau, sunt musai dureroase.

2010/04/03

Patul lui Procust

Sa nu poti fi tu insuti – sau sa nu fii lasat sa fii tu insuti – intr-o relatie inseamna, in primul rand, lipsa de fair-play.
Asta pentru ca nu ai avut bunul-simt ca pana la varsta asta sa descoperi cine esti cu adevarat. Sau pentru ca parintii tai te-au neglijat ori, dimpotriva, te-au invatat niste tampenii care nu au mare legatura cu viata ta. Pentru ca scoala te-a uniformizat, si acum societatea iti amendeaza dur orice tentativa de a „iesi din rand“. Pentru ca, pana sa ajungi la maturitatea de a alege tu, responsabil, pentru tine, au decis altii ce trebuie si cum trebuie sa faci. Pana la o anumita varsta, trebuie sa fii ce si cum le trebuie altora. Si, daca experimentul lor cu tine a reusit si esti OK cu asta, nu mai este nimic de facut. Dar, daca revolta te sufoca, pentru ca intr-o zi iti dai seama ca ai fost un cobai, atunci ai o mare problema.

Te trezesti intr-o drama din care trebuie sa iesi singur, cumva. Dar nu oricum. Felul in care ai fost „modelat“ intra intr-o contradictie violenta cu ceea ce descoperi ca simti si ca-ti doresti cu adevarat. Si cu viata reala. Parintii, familia si scoala nu vor sa te ajute sa te descoperi, nu vor sa stie cu adevarat cine esti. Trebuie sa iesi un „produs“ uman care sa corespunda anumitor norme – prestabilite pe baza unei anumite conceptii despre ceea ce este normal si ce nu. Pentru ca efortul de a te ajuta sa te descoperi este prea mare, atunci exista mereu la indemna sabloanele, „Patul lui Procust“.

Continua sa existe milioane de parinti care-si fac din copii un fel de proiecte personale, ca si cum acestia ar fi niste papusi de lut in mainile unor „demiurgi“ ce creeaza toti dupa acelasi tipar prestabilit. Dar asta nu conduce decat la cresterea numarului divorturilor, la scaderea ratei natalitatii, la drame, discriminari absurde, singuratati si inadaptabilitati ce devin patologice, deseori cu finaluri tragice. De cate ori se sinucide un om care nu avea probleme psihice patologice, societatea este vinovata de inca „un proiect“ ratat.

Mamele nu inteleg decat sa-si servitoreasca, in general, barbatii si copii, facandu-i dependenti de un anumit sablon comportamental. Iesit din „cuibul“ familial, baiatul va cauta aceeasi „servitoare“ in persoana unei potentiale partenere. Iar libertatea lui trebuie sa fie superioara si absoluta, in timp ce libertatea femeii nu poate fi decat inferioara si conditionata de existenta celei masculine. Barbatul trebuie sa posede pentru a putea controla libertatea partenerei. El trebuie sa fie liber sa faca orice, iar ea are doar libertatea de a fi mereu zambitoare si dispusa sa faca numai ce are voie. Femeia trebuie criticata mereu pentru ceea ce nu poate sa fie, in timp ce barbatul trebuie laudat mereu numai pentru ceea ce este, defectele sale fiind „tabu“.

Barbatii care dau peste femei emancipate si libere, care nu accepta aceasta subordonare, fug de aceste relatii. Pe de o parte, fug de teama de a nu fi ei controlati, devenind dependenti – ca odinioara de propria mama – care, desi ii servitorea, ii si cenzura sever. Pe de alta parte, fug pentru ca le este teama de o fiinta pe care nu o pot controla in totalitate. Ei vor femei asa cum le trebuie lor, nu cum le trebuie si femeilor. Ar fi imposibil sa coexiste doua libertati totale, nu?
Asa cum entitatile care l-au format nu au fost interesate sa descopere cine este cu adevarat, tot astfel el nu vrea s-o cunoasca in mod real pe femeia pe care si-o doreste. Si ambii vor repeta eroarea in cazul copiilor lor.

articol preluat din One

Paste in familie

Am facut cel mai bun salam de buscuiti din istoria Frantei!
Si daca francezii nu fac salam de biscuiti?
Atunci i-am batut la funduletz din start!

Ma scoate din minti!
:))))))))))
De ce razi tuh?
Imi imaginam cum ai fi tu fara minti! :))))

La cat ai venit?
La 2 parca.
Pai la 2 juma eu eram inca la tine in camera.
Daca nu faceai sex cu tata, inseamna ca n-am observat.

Nu esti buna de nimic!
Oh, mai zi-mi!

Tati cum imi sta cu asta? (mama spre tata)
Tata- Stii care e diferenta dintre o sotie si o amanta?
Mama- Nu cred ca vreau sa stiu chiar acum.
Tata- uneori si 30 de kg.
:))))))))))
Mama- Si copii, ce mancati de Pastele asta?! Muraturi pe paine?!

Anca, cand te mariti nu vrei sa stai cu noi?
Riiiiiight!
Ce, n-ai sta?
Si daca zic vreodata, Io ma mut la mama!!! Ce fac, imi fac bagaju si vin la voi in dormitor?!

Nicooooo!
Cum o strigi fata pe maica-ta?
Pai ca sa-mi raspunda! Sunt o gramada de mame pe strada acum.
Orice mama isi cunoaste copilu cand o striga!
Riiiight. Nicoooooo!

Esti nesuferita! Ai primit mai multe mesaje de paste ca mine!
Si tu esti, pentru ca tu nu le primesti!

O sa ma ingras rau dupa sarbatori!
Dupa?! Vezi, puteai s-o faci inainte si nu mai exista nicio frustrare.

2010/04/02